Oldalak


MUNKÁLKODJ BENNÜNK MOST IS KEGYESEN

Mindenható Istenünk, kegyelmes mennyei Atyánk, magasztalunk, mert egyedül téged illet minden dicséret, dicsőség, tisztesség és hálaadás.

Köszönjük, ha valamennyire már ismerhetünk téged, és ez is olyan sokat jelent a számunkra. Tudjuk, Urunk, hogy az az örök élet, hogy megismerjünk téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél, a Jézus Krisztust. Segíts ma is előbbre jutni ebben az ismeretben.

Őrizz meg minket attól, hogy csak igazságokat tudjunk meg rólad. Szeretnénk úgy megismerni téged, hogy felismerjük: te vagy a mi személyes életünk Ura is, és elismerünk téged Urunknak és Parancsolónknak.

Köszönjük mindazt, amit értünk tettél, köszönjük mindazt, amit eddig ajándékként kaptunk tőled. Legyen a te ajándékod most ez a csendes óra is. Segíts minket Szentlelkeddel, hogy tudjunk téged dicsőíteni. Bátoríts minket, hogy merjünk benned bízni. 

Ajándékozz meg minket azzal, hogy egészen személyesen megszólítasz minket. Minden, ami jó és szép az életünkben, a te igédnek a gyümölcse. Munkálkodj bennünk most is kegyelmesen, kérünk. Amen.

Forrás ~ Internet